Рецепти піци та тіста.

Рецепти піци, тіста, піца - соус.

Доставка піци ЛьвівДоставка піци, обідів, салатів та напоїв по Львову.

Доставка піци доступна без вихідних та свят з 11.00 до 20.00 год.

Замовити доставку піци Ви можете по телефону:(032) 243-70-39
Зробивши замовлення на доставку піци на суму від 200 гривень:

доставка піци, салатів, напоїв та всього асортименту безкоштовна!

Будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів!

Ми доставляємо піцу в дім і в офіс у всі райони Львова в межах 60 хв.

Це цікаво:

Тісто для піци:

1. Розчинити дріжджі і цукор у маленькому глечику в 225 мл теплої води. Перемішати і відставити на 10 хв, поки не запіняться. Вода повинна бути не тепліше кімнатної температури - занадто тепла вода не дасть дріжджам "спрацювати". Якщо дріжджі не почнуть пінитися, викиньте їх і почніть знову.
2. Покласти борошно і 1 / 2 ч л солі у велику миску. Зробити заглиблення в середині, додати дріжджі і оливкове масло. Змішувати, поки не вийде щільне тісто. Додати трохи води або борошна, при потребі. Якщо тісто занадто м'яке і липке, додайте трохи борошна. Тісто для піци легко можна зробити в комбайні з пристосуванням для тіста. Замісіть тісто 5 хв на середній швидкості.
3. Замісити на поверхні, посипати борошном, місити 5 хв, поки воно не буде еластичним і м'яким. Перекласти в миску, змащену маслом, накрити харчовою плівкою і залишити в теплому місці на 1 1 / 2 години, поки не збільшиться в два рази в розмірі. Вдарити кулаком тісто, щоб випустити повітря. Розділити на 2 порції і раскатати кожну в коло діаметром 30 см. Додати начинку до смаку (див. нижче) і запікати в розігрітій до 240 гр С духовці 15-20 хв до золотистого кольору.


Піца «Маринара»


200 г консервованого в маслі філе тунця
1 червона цибулина
50 г консервованих оливок фаршированих червоним перцем 1 помідор
50 г тертого сиру "Пармезан"
2 ст. л. оливкового масла
перець чорний мелений
сіль зелень петрушки
Тісто для піци:
2 яйця
200 мл кефіру
2 ч. л. сухих дріжджів
50 г масла
300 г борошна
2 ч. л. цукру
рослинна олія для змазування
сіль
Цибулю нарізати кільцями. Оливки й помідори - кружечками. Філе тунця подрібнити. Зелень нарубати. Розкатане в круглий корж діаметром 30 см тісто змазати половиною оливкового масла, зверху викласти філе тунця, потім помідори, цибулю і маслини, посолити й поперчити. Посипати піцу зеленню петрушки й "Пармезаном", викласти на змазаний маслом лист, помістити в розігріту до 200 С духовку й випікати 15 хв.

Піца «Кальцоне» с фаршем і грибами

300г тіста для піци
250 г м'ясного фаршу
250 г печериць
100 г тертого сиру "Чеддер"
50 г тертого сиру "Гауда"
1 помідор
1 цибулина
2 зубчики часнику
1 яйце
3 ст. л. оливкового масла
перець чорний мелений сіль зелень петрушки і кропу
Печериці, цибулю, помідор і часник очистити й дрібно нарізати. Зелень кропу й петрушки нашинкувати. На половині масла обсмажити цибулю і часник до золотавого кольору. Додати зелень, фарш, гриби. помідор , сіль і перець, перемішати й жарити 10 хв, потім остудити й змішати із сиром "Гауда." З тіста розкатати 2 тонкі коржі діаметром 25 см, змазати маслом , викласти на половину кожної начинку, накрити вільною половиною, защипнути краї, змазати зверху збитим яйцем і посипати сиром "Чеддер" Викласти піци на змазаний маслом лист, помістити в попередньо розігріту до 200 С духовку й випікати 15 хв.


Піца «Неаполітано»

250 г очищених мідій
1 цибулина
2 очищених помідорів чері
100 г сиру "Гауда"
10 консервованих оливок без кісточок
2 ст. л. оливкового масла
перець чорний мелений сіль
зелень кропу
Тісто для піци:
2 яйця
200 мл води
2 ч. л. сухих дріжджів
400 г. муки
2ч. л. цукру
1 ч. л. лимонного соку або яблучного оцту
3 ст. л. оливкового масла, сіль
Мідії відварити в подсоленій воді з добавленням перцю до готовності, відвар злити і вистудити. Цибулю нарізати кільцями. Сир - полосками. Помідори і маслини розрізати на половинки вдовж. Кріп нашинкувати. Розкатанне в круглий корж тісто змазати половиною оливкового масла, зверху положити мідії і цибулю. Викласти на начинку сир в формі решітки, в кожну ячейку в шахматному порядку розкладіть половинки маслин и помідорів, посипати кропом, збризнути оливковим маслом. Піцу викласти на змазаний маслом протвень, помістити в разігріту до 200 °С духовку и випікати 15 хв.


Пицца «Папероні»


200 г тіста для піци
3 солодких перця жовтого, червоного и зеленого кольорів
1 помідор
1 цибулина
2 зубця чисника
100 г тертого сиру "Пармезан"
перець червоний мелений
сіль
зелень петрушки і кропу
Цибулю, чисник и помідор нарізати малими кусочками. Обсмажити цибулю и чисник на половині масла до золотистого кольору, добавити сіль, перець, помідор, перемішати і тушити 5 хвилин, потім остудити. Перець очистити і нарізати полукільцями. Зелень нашинкувати. На змазану маслом основу викласти томатну масу, разрівняти, посипати половиною сиру, розклазти півкільця перця, посипати рештками сиру і зеленню. Викласти піцу на змазаний маслом протвень, помістити в разігріту до 200 С духовку і випікати 10 хвилин.


Піца - смачно і користно, доставка - зручно і швидко !



Джерело: http://www.pizza-lviv.at.ua/
Категорія: Рецепти піци та тіста | Додав: forsage (13.03.2011) | Автор: forsage E W
Переглядів: 13960 | Теги: рецепт тіста, італьянська піца, піца, піца соус, Доставка піци Львів, рецепти піци, виготовлення піци | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]