Субота
21.10.2017
10:36
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Рецепти піци та тіста [1]
Як грамотно давати чайові? [1]
Телефонний довідник Львова. [0]
Прийом замовлень:
Доставка піци у Львові
Телефон доставки пиццы Львов (032) 243-70-39
Реклама
Салон «Evro Traktor»™
Купити трактор - з доставкою по Україні Купити міні трактор. Доставка по Україні
Інтернет магазин агротехніки, здійснює продаж та доставку сільськогосподарської техніки такої як трактор, мотоблок з доставкою по всій території України.
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Присоедениться ко мне в Вконтакте Присоедениться ко мне в Вконтакте
Скільки Ви даєте на «чай» кур'єру за доставку?
Всього відповідей: 918
Друзі сайту

Мотоцикли та запчастини Львів

Мотоцикли та запчастини Львів

  • «MotoZavod»™ - Мотоцикли та запчастини у Львові.
  • Доставка пиццы Львов
  • Доставка цветов Львов
  • Служба доставки Львов
  • Курьерская доставка Львов
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Каталог сайтов - Refer.Ru
    Яндекс.Метрика
    Головна » Статті » Рецепти піци та тіста

    Рецепти піци та тіста.

    Рецепти піци, тіста, піца - соус.

    Доставка піци ЛьвівДоставка піци, обідів, салатів та напоїв по Львову.

    Доставка піци доступна без вихідних та свят з 11.00 до 20.00 год.

    Замовити доставку піци Ви можете по телефону:(032) 243-70-39
    Зробивши замовлення на доставку піци на суму від 200 гривень:

    доставка піци, салатів, напоїв та всього асортименту безкоштовна!

    Будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів!

    Ми доставляємо піцу в дім і в офіс у всі райони Львова в межах 60 хв.

    Це цікаво:

    Тісто для піци:

    1. Розчинити дріжджі і цукор у маленькому глечику в 225 мл теплої води. Перемішати і відставити на 10 хв, поки не запіняться. Вода повинна бути не тепліше кімнатної температури - занадто тепла вода не дасть дріжджам "спрацювати". Якщо дріжджі не почнуть пінитися, викиньте їх і почніть знову.
    2. Покласти борошно і 1 / 2 ч л солі у велику миску. Зробити заглиблення в середині, додати дріжджі і оливкове масло. Змішувати, поки не вийде щільне тісто. Додати трохи води або борошна, при потребі. Якщо тісто занадто м'яке і липке, додайте трохи борошна. Тісто для піци легко можна зробити в комбайні з пристосуванням для тіста. Замісіть тісто 5 хв на середній швидкості.
    3. Замісити на поверхні, посипати борошном, місити 5 хв, поки воно не буде еластичним і м'яким. Перекласти в миску, змащену маслом, накрити харчовою плівкою і залишити в теплому місці на 1 1 / 2 години, поки не збільшиться в два рази в розмірі. Вдарити кулаком тісто, щоб випустити повітря. Розділити на 2 порції і раскатати кожну в коло діаметром 30 см. Додати начинку до смаку (див. нижче) і запікати в розігрітій до 240 гр С духовці 15-20 хв до золотистого кольору.


    Піца «Маринара»


    200 г консервованого в маслі філе тунця
    1 червона цибулина
    50 г консервованих оливок фаршированих червоним перцем 1 помідор
    50 г тертого сиру "Пармезан"
    2 ст. л. оливкового масла
    перець чорний мелений
    сіль зелень петрушки
    Тісто для піци:
    2 яйця
    200 мл кефіру
    2 ч. л. сухих дріжджів
    50 г масла
    300 г борошна
    2 ч. л. цукру
    рослинна олія для змазування
    сіль
    Цибулю нарізати кільцями. Оливки й помідори - кружечками. Філе тунця подрібнити. Зелень нарубати. Розкатане в круглий корж діаметром 30 см тісто змазати половиною оливкового масла, зверху викласти філе тунця, потім помідори, цибулю і маслини, посолити й поперчити. Посипати піцу зеленню петрушки й "Пармезаном", викласти на змазаний маслом лист, помістити в розігріту до 200 С духовку й випікати 15 хв.

    Піца «Кальцоне» с фаршем і грибами

    300г тіста для піци
    250 г м'ясного фаршу
    250 г печериць
    100 г тертого сиру "Чеддер"
    50 г тертого сиру "Гауда"
    1 помідор
    1 цибулина
    2 зубчики часнику
    1 яйце
    3 ст. л. оливкового масла
    перець чорний мелений сіль зелень петрушки і кропу
    Печериці, цибулю, помідор і часник очистити й дрібно нарізати. Зелень кропу й петрушки нашинкувати. На половині масла обсмажити цибулю і часник до золотавого кольору. Додати зелень, фарш, гриби. помідор , сіль і перець, перемішати й жарити 10 хв, потім остудити й змішати із сиром "Гауда." З тіста розкатати 2 тонкі коржі діаметром 25 см, змазати маслом , викласти на половину кожної начинку, накрити вільною половиною, защипнути краї, змазати зверху збитим яйцем і посипати сиром "Чеддер" Викласти піци на змазаний маслом лист, помістити в попередньо розігріту до 200 С духовку й випікати 15 хв.


    Піца «Неаполітано»

    250 г очищених мідій
    1 цибулина
    2 очищених помідорів чері
    100 г сиру "Гауда"
    10 консервованих оливок без кісточок
    2 ст. л. оливкового масла
    перець чорний мелений сіль
    зелень кропу
    Тісто для піци:
    2 яйця
    200 мл води
    2 ч. л. сухих дріжджів
    400 г. муки
    2ч. л. цукру
    1 ч. л. лимонного соку або яблучного оцту
    3 ст. л. оливкового масла, сіль
    Мідії відварити в подсоленій воді з добавленням перцю до готовності, відвар злити і вистудити. Цибулю нарізати кільцями. Сир - полосками. Помідори і маслини розрізати на половинки вдовж. Кріп нашинкувати. Розкатанне в круглий корж тісто змазати половиною оливкового масла, зверху положити мідії і цибулю. Викласти на начинку сир в формі решітки, в кожну ячейку в шахматному порядку розкладіть половинки маслин и помідорів, посипати кропом, збризнути оливковим маслом. Піцу викласти на змазаний маслом протвень, помістити в разігріту до 200 °С духовку и випікати 15 хв.


    Пицца «Папероні»


    200 г тіста для піци
    3 солодких перця жовтого, червоного и зеленого кольорів
    1 помідор
    1 цибулина
    2 зубця чисника
    100 г тертого сиру "Пармезан"
    перець червоний мелений
    сіль
    зелень петрушки і кропу
    Цибулю, чисник и помідор нарізати малими кусочками. Обсмажити цибулю и чисник на половині масла до золотистого кольору, добавити сіль, перець, помідор, перемішати і тушити 5 хвилин, потім остудити. Перець очистити і нарізати полукільцями. Зелень нашинкувати. На змазану маслом основу викласти томатну масу, разрівняти, посипати половиною сиру, розклазти півкільця перця, посипати рештками сиру і зеленню. Викласти піцу на змазаний маслом протвень, помістити в разігріту до 200 С духовку і випікати 10 хвилин.


    Піца - смачно і користно, доставка - зручно і швидко !



    Джерело: http://www.pizza-lviv.at.ua/
    Категорія: Рецепти піци та тіста | Додав: defaultNick (13.03.2011) | Автор: forsage E W
    Переглядів: 12812 | Теги: рецепт тіста, італьянська піца, піца, піца соус, Доставка піци Львів, рецепти піци, виготовлення піци | Рейтинг: 5.0/2
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Street - Pizza - Lviv © 2017 (Украина - Львов)HASH(0x1b672d8)