Рецепти піци, тіста, піца - соус. Доставка піци доступна без вихідних та свят з 11.00 до 20.00 год. Замовити доставку піци Ви можете по телефону:(032) 243-70-39 Зробивши замовлення на доставку піци на суму від 200 гривень: доставка піци, салатів, напоїв та всього асортименту безкоштовна! Будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів! Ми доставляємо піцу в дім і в офіс у всі райони Львова в межах 60 хв. Це цікаво: | Тісто для піци:1. Розчинити дріжджі і цукор у маленькому глечику в 225 мл теплої води. Перемішати і відставити на 10 хв, поки не запіняться. Вода повинна бути не тепліше кімнатної температури - занадто тепла вода не дасть дріжджам "спрацювати". Якщо дріжджі не почнуть пінитися, викиньте їх і почніть знову. 2. Покласти борошно і 1 / 2 ч л солі у велику миску. Зробити заглиблення в середині, додати дріжджі і оливкове масло. Змішувати, поки не вийде щільне тісто. Додати трохи води або борошна, при потребі. Якщо тісто занадто м'яке і липке, додайте трохи борошна. Тісто для піци легко можна зробити в комбайні з пристосуванням для тіста. Замісіть тісто 5 хв на середній швидкості. 3. Замісити на поверхні, посипати борошном, місити 5 хв, поки воно не буде еластичним і м'яким. Перекласти в миску, змащену маслом, накрити харчовою плівкою і залишити в теплому місці на 1 1 / 2 години, поки не збільшиться в два рази в розмірі. Вдарити кулаком тісто, щоб випустити повітря. Розділити на 2 порції і раскатати кожну в коло діаметром 30 см. Додати начинку до смаку (див. нижче) і запікати в розігрітій до 240 гр С духовці 15-20 хв до золотистого кольору. |
| Піца «Маринара» 200 г консервованого в маслі філе тунця 1 червона цибулина 50 г консервованих оливок фаршированих червоним перцем 1 помідор 50 г тертого сиру "Пармезан" 2 ст. л. оливкового масла перець чорний мелений сіль зелень петрушки Тісто для піци: 2 яйця 200 мл кефіру 2 ч. л. сухих дріжджів 50 г масла 300 г борошна 2 ч. л. цукру рослинна олія для змазування сіль Цибулю нарізати кільцями. Оливки й помідори - кружечками. Філе тунця подрібнити. Зелень нарубати. Розкатане в круглий корж діаметром 30 см тісто змазати половиною оливкового масла, зверху викласти філе тунця, потім помідори, цибулю і маслини, посолити й поперчити. Посипати піцу зеленню петрушки й "Пармезаном", викласти на змазаний маслом лист, помістити в розігріту до 200 С духовку й випікати 15 хв. | | Піца «Кальцоне» с фаршем і грибами 300г тіста для піци 250 г м'ясного фаршу 250 г печериць 100 г тертого сиру "Чеддер" 50 г тертого сиру "Гауда" 1 помідор 1 цибулина 2 зубчики часнику 1 яйце 3 ст. л. оливкового масла перець чорний мелений сіль зелень петрушки і кропу Печериці, цибулю, помідор і часник очистити й дрібно нарізати. Зелень кропу й петрушки нашинкувати. На половині масла обсмажити цибулю і часник до золотавого кольору. Додати зелень, фарш, гриби. помідор , сіль і перець, перемішати й жарити 10 хв, потім остудити й змішати із сиром "Гауда." З тіста розкатати 2 тонкі коржі діаметром 25 см, змазати маслом , викласти на половину кожної начинку, накрити вільною половиною, защипнути краї, змазати зверху збитим яйцем і посипати сиром "Чеддер" Викласти піци на змазаний маслом лист, помістити в попередньо розігріту до 200 С духовку й випікати 15 хв. |
| Піца «Неаполітано» 250 г очищених мідій 1 цибулина 2 очищених помідорів чері 100 г сиру "Гауда" 10 консервованих оливок без кісточок 2 ст. л. оливкового масла перець чорний мелений сіль зелень кропу Тісто для піци: 2 яйця 200 мл води 2 ч. л. сухих дріжджів 400 г. муки 2ч. л. цукру 1 ч. л. лимонного соку або яблучного оцту 3 ст. л. оливкового масла, сіль Мідії відварити в подсоленій воді з добавленням перцю до готовності, відвар злити і вистудити. Цибулю нарізати кільцями. Сир - полосками. Помідори і маслини розрізати на половинки вдовж. Кріп нашинкувати. Розкатанне в круглий корж тісто змазати половиною оливкового масла, зверху положити мідії і цибулю. Викласти на начинку сир в формі решітки, в кожну ячейку в шахматному порядку розкладіть половинки маслин и помідорів, посипати кропом, збризнути оливковим маслом. Піцу викласти на змазаний маслом протвень, помістити в разігріту до 200 °С духовку и випікати 15 хв. |
| Пицца «Папероні» 200 г тіста для піци 3 солодких перця жовтого, червоного и зеленого кольорів 1 помідор 1 цибулина 2 зубця чисника 100 г тертого сиру "Пармезан" перець червоний мелений сіль зелень петрушки і кропу Цибулю, чисник и помідор нарізати малими кусочками. Обсмажити цибулю и чисник на половині масла до золотистого кольору, добавити сіль, перець, помідор, перемішати і тушити 5 хвилин, потім остудити. Перець очистити і нарізати полукільцями. Зелень нашинкувати. На змазану маслом основу викласти томатну масу, разрівняти, посипати половиною сиру, розклазти півкільця перця, посипати рештками сиру і зеленню. Викласти піцу на змазаний маслом протвень, помістити в разігріту до 200 С духовку і випікати 10 хвилин. |
Піца - смачно і користно, доставка - зручно і швидко !
Джерело: http://www.pizza-lviv.at.ua/ |